Olyan programokat szervezünk a 13 éves és idősebb diákoknak, valamint a velük foglalkozó pedagógusoknak, amelyek a tapasztalati tanuláson alapulnak.

Osztálykirándulások

Blog Thumb

Egész évben szervezünk osztályoknak szóló, az egyedi igényekhez alkalmazkodó osztálykirándulásokat. Lehet egy őszi összerázó, esetleg egy téli közös kiruccanás, vagy egy többnapos erdei iskola tavasszal, mi segítünk, hogy ez mindenkinek egy életreszóló élmény lehessen és a közösség pedig fejlődhessen.

Egyéni jelentkezésű programok

Blog Thumb

Egy illetve több napos programokat, táborokat kínálunk, amelyekre egyénileg lehet jelentkezni. Izgalmas kihívások, sok új ismerős, rengeteg tapasztalat önmagadról. Ahhoz, hogy az elsők között értesülj arról, amikor egy ilyen programot meghirdetünk, iratkozz fel hírlevelünkre!

Iskoláknak

Blog Thumb

Pedagógusoknak szóló képzéseink betekintést engednek az élménypedagógiába. Saját élményeken keresztül mutatunk olyan játékokat, amelyeket a tanórákon is használhatnak, a diákok jobb megismerése, önismeretük, közösségek fejlesztése érdekében.

Évfolyamoknak, iskoláknak is szívesen szervezünk közösségi napokat, egy meghatározott cél (kohézió, bullying, együttműködés, egészségnap stb) érdekében. A részletek megbeszélése, egyeztetése érdekében vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!