Background Image

Mit csinálunk?

Olyan programokat szervezünk a legalább 13 éves diákoknak, amelyek kihívásokban gazdagok és élménydúsak. Vannak olyan rendezvényeink, amelyekre egyedül, vagy a barátaiddal is jöhetsz, és vannak olyanok, amelyeken az osztályoddal közösen vehettek részt. Egy dolog biztos, hogy olyan élmények várnak Rád, amelyek során többet fogsz megtudni önmagadról, a többi résztvevőről, az együttműködésről és a világról.

Ezt segítjük már a program megkezdése előtt, amikor felteszünk neked néhány kérdést, hogy minél jobban megismerhessünk és megtudjuk, hogy mire van szükséged. De ezekre a velünk töltött idő alatt is mindig figyelünk, hogy a lehető legjobb élményekkel és legtöbb tudással gazdagodj.

Mit kapsz tőlünk?


 
 •  Vagány programokat, amiket ebben a formában még biztosan nem próbáltál. Hiszen például paintballozni bármikor lehet, de mi megmutatjuk, hogy abból mi mindent tanulhatsz meg magadról!
   
 •  Részt vehetsz velünk olyan kihívásokban, amelyek megmutatják számodra, hogy "több van benned, mint gondolnád"! Hiszen megtapasztalhatod, hogy olyan dolgokra is képes vagy, amiről korábban nem is tudtál.
   
 •  Ha barátaiddal, vagy osztálytársaiddal jössz, akkor garantáltan jobban megismeritek egymást a program alatt, és megtapasztalhatjátok azt is, hogy együttműködve, egymást segítve mennyivel jobb együtt lenni!
   
 •  Ha olyan vagány vagy, hogy egyedül jelentkezel egy programra, akkor egészen biztos, hogy megismerkedhetsz más, hozzád hasonló vagány fiatalokkal, és az is biztos, hogy sokat fogtok tanulni egymástól!
   

Tudjuk, hogy ennyi információ alapján még mindig nehéz lehet elképzelni, hogy mi is fog történni, ha velünk tartsz. De nyugodtan keress minket, szívesen válaszolunk, vagy mesélünk bővebben!


  Kapcsolat

Más diákok mit üzennek Neked?

"Összehoz, bátorít, bizalmat ad, biztonságot biztosít és egy életre szól."

"Nem kell félni, itt csak élményeket lehet gyűjteni!"

"Próbálják ki mindenféleképpen, érdekes és izgalmas élményeket szerezhetnek."

"Örömmel ajánlom, hiszen ez a tréning sok mindent kihozhat az osztályból."