Osztálykirándulásos csomagjaink

Nagy sikerrel rendezünk személyreszabott, élménypedagógia alapú osztálykirándulásokat már évek óta az egy napostól a több napos erdei iskolákig. Nemcsak tavasszal, hanem a teljes tanév alatt elérhetőek csomagjaink, amelyek olyanok, mint az üres túrazsákok. A megkeresést követően mindannyian elkezdünk pakolni bele. Azokat a dolgokat visszük magunkkal, amikre ezen a közös, különleges kiránduláson kifejezetten szükségünk lesz. A kalandok és kihívások során megtanuljuk őket használni, és új élményekkel gazdagodva térünk majd haza. A végén a zsákot kipakoljuk, de az élményeket és a tudást tovább vihetjük magunkkal.

 Egy napos program esetén általában a csoport lakóhelyéhez közeli helyszínen, vagy saját iskolájukban rendezzük meg foglalkozásunkat. De lehetőség van nem csak tantermi programot vagy kirándulást, hanem egy igazán izgalmas kihívást (barlangászás, sárkányhajózás, laserharc, kötélpálya stb...) is választani.

 Több napos napos kirándulás esetén az este közös tábortüzes sütés-főzést, az éjszaka számos extra kihívást, a hosszabb idő pedig több feladatot és élményt tartogat a résztvevőknek. Ezeknek az irányított feldolgozása mélyebb beszélgetéseket, és nagyobb egymásra hangolódást eredményez. Így komplexebb fejlődésben lehet része a csoportnak.

 A mi hátizsákunk méretét tekintve flexibilis, így ha a fentiektől valamiben eltérő ötleted, igényed van, állunk a kihívás elé, keress minket bátran!

Hogyan is lesz ez személyre/közösségre szabott?

 Először is szükséges egy telefonos vagy e-mailben történő megkeresés.

 Ezt követően egy részletes igényfelmérést, és szükség szerint problémafeltárást végzünk. A közösség vezetőjének és tagjainak közreműködésével határozzuk meg a fejlesztendő területeket. Az osztályfőnökkel egy hosszabb megbeszélést tartunk, a diákokkal pedig kérdőívek (kérdőívekkel, esetlegesen pszichológiai tesztek) segítségével lépünk kapcsolatba.

 Az így kijelölt célokat figyelembe véve összeállítjuk az egy vagy több napos programot, amiről a résztvevőket egy részletes levélben tájékoztatjukl.

 A kirándulás végén pedig visszajelző beszélgetést tartunk az oszályfőnökkel, ahol összegezzük és értékeljük a közös munka során tapasztaltakat


Milyen szolgáltatást tartalmaznak ajánlataink?

A megkeresést követően az igényeknek megfelelően több ajánlatot is adunk helyszín és program tekintetében.

A szervezés lebonyolítását: a helyszínekkel történő kapcsolattartást teljes mértékben átvállaljuk!

A teljes felmérést, kérdőívek és tesztek kiértékelését

Az osztályfőnökkel folytatott két konzultációs alkalmat

A program ideje alatti étkezést, szükség esetén különleges étkezési igények figyelembe vételével

Több napos kirándulás esetén a szállás biztosítását.